Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'stporgDb.sights' doesn't exist in /var/www/vhosts/st-pierre.org/httpdocs/_ui-user/data/structure.php on line 246

Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'stporgDb.user' doesn't exist in /var/www/vhosts/st-pierre.org/httpdocs/_ui-user/data/listData.php on line 381
Welkom op de site van Peltenburg
Share deze pagina

Zegt het voort. Deel deze pagina met uw collegae, vrienden of familie.

Like ons op Facebook

Blijf op de hoogte en volg Peltenburg op Facebook

Zoeken

Vind een ondernemer of pagina via het zoekveld hieronder

Weinachts oratoriumfoto C. KdeJ

Atijd wat te doen

Bureau

Welkom op de website van Architectenbureau Mulder Van Tussenbroek.

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Wat u nu ziet is een voorproefje. Binnenkort vindt u hier veel meer informatie over onze projecten en activiteiten Wilt u op de hoogte gehouden worden? Neem dan contact op via het formulier in de rechter kolom.

Over het bureau

Sinds de oprichting in 1990 vormen de twee partners, ir. Frank Mulder en ir. Erik van Tussenbroek, het hart van het bureau. Omdat de opdrachten zeer uiteenlopend van karakter en grootte zijn, hebben Frank en Erik er bewust voor gekozen het bureau klein en flexibel te houden en waar nodig de beste mensen op project basis aan te trekken.

Met deze werkwijze wordt in overleg met de opdrachtgever, een team samengesteld van (externe) specialisten wiens kennis en ervaring het beste aansluit bij het project. Bij restauratieopdrachten kan dat een bouwhistoricus of een archeoloog zijn. Bij woningen, onderwijsinstelling, medisch centrum of bij horeca zullen andere specialisten een belangrijke rol spelen. Een van de deelnemers van het team is vrijwel altijd een gespecialiseerd facilitair bedrijf dat verantwoordelijk is voor de technische uitwerking en/of het tekeningwerk.

Zowel conceptueel als in de uitwerking zijn Frank en Erik de drijvende kracht in het creatieve proces. Tevens houden zij van schetsontwerp tot oplevering het projectmanagement in handen. Te allen tijde zijn zij het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.

Door deze manier van werken zijn Frank en Erik in staat om bij elk project het team en de opdrachtgever te motiveren en enthousiast te maken voor één gezamenlijk doel: het realiseren van een hoogwaardig esthetisch en functioneel bouwwerk, binnen het gestelde budget.